vad tycker deltagarna om våra webinarier?

Hej! Jag haft glädjen att få hålla webbinarium för Unionens medlemmar i 5 år. Tusentals medlemmar och många 
andra har fått chansen att lyssna till över 50 webbföreläsningar om LinkedIn och karriärfrågor. 

Tack till dig som lyssnar och som följer min webinarierserie, avsnitt efter avsnitt. Det är en fantastisk ynnest att få dela med sig av alla erfarenheter från 30 års arbete som Karriärcoach, LinkedIn-expert och
författare. 
Jag får mycket feedback som jag  vill dela med mig av här! 
Charlotte Hågård

sagt om webinarierna

- "Fantastiskt att få ta del av dessa webinarier! Samt att kunna gå tillbaka och lyssna på dem igen! Charlotte är en riktigt skarp föreläsare som jag gärna lyssnar på mer i framtiden"

- "Tack igen för ett bra webbinarie som du höll igår där jag också deltog. Jag fick några bra tankeställare och bra tips som jag kunde använda mig av idag när jag var på intervju! NU kände jag också att jag lade på mig mitt MOD och jag har bestämt mig att NU eller aldrig."

- "Hej Charlotte! Jag såg ditt inspelade webbmaterial på unionen. Tack för bra info om hur jag kan tänka när jag använder LinkedIn." 

- "Jag lyssnade på dina Karriärwebinarier och tyckte att det var mycket inspirerande!"

-"Tack för ett mycket intressant webinarium idag! Jag ligger i någon slags prestartfas när det gäller att söka sig ett nytt jobb och jag inser nu att det är en hel del jobb ned att söka jobb!"

- "Hej Charlotte! Stort tack för väldigt intressant webinarie. Jag är aktivt jobbsökande just nu. Det mest värdefulla jag tar med mig är uppdatera bild, skriv inledning till rekryterare och lägga till sökord på engelska." 

-"Hej! Uppskattar verkligen dina webinar! För varje gång känner jag att jag kunnat vässa mig lite extra. Tack!"

-"Jag har lyssnat på flera av dina webbinarier. Tack för att du delar med dig av din kunskap! Jag kommer att tipsa andra."

-Har lyssnat på ett av dina webinarier via Unionen. Mycket bra, tydligt och konkreta tips!"