CV/LinkedIn-coaching

Ord. pris: 
1 600 kr
Pris:
1 200 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2024527
Du sparar: 
400 kr (25%)
Antal:
För att lyckas i karriären och med din jobbsökning, behöver du kunna marknadsföra dig på ett vinnande sätt. Idag behöver alla ett bra CV och en LinkedIn-profil som sticker ut och som enkelt visar vad du har gjort och presterat och vad du kan bidra med i framtiden. 
Behöver du vässa ditt CV?  Vill du bli bättre på att paketera dig själv på ett tydligt sätt?  Här får du hjälp med ditt personliga varumärke för att enkelt kunna svara på frågan ”Vem är jag och hur vill jag uppfattas”. Vi hjälper dig att presentera dig rätt i ditt CV, Ansökningsbrev och/eller i din LinkedIn-profil. 

Våra duktiga och erfarna karriärcoacher hjälper dig att göra ett bra CV, brev och LinkedIn-profil som du kan vara stolt över!  

Du kan boka fyra olika coachingpaket: 1 tim, 2tim, 3 tim eller 5 timmars coaching. Som medlem i Unionen har du 25 % rabatt på våra ordinarie priser. Rabatten är redan avdragen i det angivna priset.

Vilket alternativ ska du boka?
- 1 timme coaching passar dig som har en snabb konkret fråga som du vill ha hjälp med.
- 2 timmars coaching passar när du vill ha en genomgång med uppföljning av t ex ditt CV eller LinkedIn-profil.
- 3 timmars coaching passar dig som behöver ha lite mer tid för att diskutera dina frågor.
- 5 timmars coaching passar dig som behöver jobba lite djupare, t ex för att bygga ditt personliga varumärke eller byta karriärinriktning och formulera dina ansökningshandlingar eller LinkedIn-profil på rätt sätt.

Om du känner dig osäker är du välkommen att höra av dig till oss och diskutera dina behov. Mejla oss på karriarcoach@socialbrandinggroup.com