Vill du utvecklas i jobbet och karriären? I vår karriärcoaching får du hjälp med dina karriär- och jobbfrågor. Här kan du kan bolla dina tankar och frågeställningar kring CV, LinkedIn, anställningsintervjuer och möjliga karriärvägar – och allt annat du undrar över kring din karriär. 
Våra karriärrådgivare är alla certifierade karriärcoacher och har lång erfarenhet av karriärrådgivning och coaching. Vi har jobbat med alla typer av frågeställningar kring jobb och karriär under många år och ser fram emot att hjälpa dig på vägen framåt. 

Här kan du boka olika coachingpaket: 1 tim, 3 tim eller 5 timmars karriärcoaching samt en nyhet - Karriärfokus - 3 inspirerande karriärprogram. Som medlem i Unionen har du 25 % rabatt på ordinarie priser.

Karriärcoaching

Vill du utvecklas i ditt jobb och karriär? Vill du göra något annat men är osäker på vad? Behöver du ett lyft, minska stressen och sätta nya mål i livet och karriären? Då har du kommit rätt! Boka karriärcoaching, vi hjälper dig att få en tydlig målbild och lyfta dig själv till nästa nivå.

personlig marknadsföring - CV, Brev, LinkedIn-profil

För att lyckas i karriären och med din jobbsökning, behöver du kunna marknadsföra dig på ett vinnande sätt. Idag behöver alla ett bra CV och en LinkedIn-profil som sticker ut och som enkelt visar vad du har gjort och presterat och vad du kan bidra med i framtiden. 
Behöver du vässa ditt CV?  Vill du bli bättre på att paketera dig själv på ett tydligt sätt?  Här får du hjälp med ditt personliga varumärke för att enkelt kunna svara på frågan ”Vem är jag och hur vill jag uppfattas”. Vi hjälper dig att presentera dig rätt i ditt CV, ansökningsbrev och i din LinkedIn-profil. 

Våra duktiga och erfarna karriärcoacher hjälper dig att göra ett bra CV, brev och LinkedIn-profil som du kan vara stolt över!  

Intervjuträning

Ska du snart på anställningsintervju? Då är det bra att träna med ett proffs. Här får du hjälp med vad du behöver göra före, under och efter intervjun för att lyckas. Vi hjälper dig att
lyckas på intervjun och och hur du ska presentera dig på rätt sätt.  Intervjun är ett tillfälle som inte går i repris, ju bättre förberedd du är desto större chanser att lyckas! Vi hjälper dig!

NYHET!  Karriärfokus - 3 inspirerande karriärprogram

Vill du utvecklas i ditt jobb och karriär? Vill du göra något annat men är osäker på vad? Behöver du ett lyft, minska stressen och sätta nya mål i livet och karriären? Då har vi ett fantastiskt karriärprogram i tre delar för dig.

Karriärfokus STora paketet-Få självinsikt och hitta drömjobbet!

Paket INÅT + UTÅT + FRAMÅT- 12 timmar i grupp + 1 timme individuellt
1. Personlig coaching - behovsanalys 1 tim

2. Tre inspirerande workshops INÅT + UTÅT + FRAMÅT- 3 x 4 timmar (i grupp)

Workshop 1 INÅT 4 timmar i grupp
I den här workshopen får du jobba med din självinventering och öka din självinsikt.  Du får hjälp att hitta dina styrkor, färdigheter, kunskaper och viktigaste motivationsfaktorer.

Workshop 2 UTÅT 4 timmar i grupp
I den här workshopen får du jobba med ditt nya karriärfokus, alternativa vägar, nätverk och hur du lägger upp en smart jobbsökning som tar dig dit du vill.

Workshop 3 FRAMÅT 4 timmar i grupp
Här lär du dig hur du ska marknadsföra dig framgångsrikt i ett modernt CV och ansökningsbrev. Du får också hjälp att skapa en intresseväckande LinkedIn-profil som hjälper dig att bli hittad och få ditt drömjobb.

I paketet ingår 
- Arbetsmaterial

NYHET!  Karriärfokus 1 Inåt- Få självinsikt & hitta dina styrkor

Paket 1 INÅT - 6 timmar

1. Personlig coaching - behovsanalys 1 tim

2. En inspirerande workshop INÅT- 4 timmar i grupp
I den här workshopen får du jobba med din självinventering och öka din självinsikt.  Du får hjälp att hitta dina styrkor, färdigheter, kunskaper och viktigaste motivationsfaktorer.

3. Personlig coaching - uppföljning 1 tim

I paketet ingår 
- Arbetsmaterial
- Jobbsökarboken av Charlotte Hågård

Karriärfokus 2 utåt- Hitta din nya karriär

Paket 2 UTÅT - 6 timmar
1. Personlig coaching - behovsanalys 1 tim

2. En inspirerande workshop UTÅT 4 timmar i grupp
I den här workshopen får du jobba med ditt nya karriärfokus, personliga hinder, alternativa vägar, nätverk och hur du lägger upp en smart jobbsökningkampanj som tar dig dit du vill.

3. Personlig coaching - uppföljning 1 tim

I paketet ingår 
- Arbetsmaterial
- Jobbsökarboken av Charlotte Hågård

KarriärFOKUS framåt 6 tim- personlig marknadsföring

Paket 3 FRAMÅT- 6 timmar
1. Personlig coaching - behovsanalys och genomgång av befintligt CV & LinkedIn-profil 1 tim

2. En inspirerande workshop FRAMÅT 4 timmar i grupp
I den här workshopen kommer du att lära dig hur du blir en stjärna på din personliga marknadsföring.  Vi tar fram underlaget till ditt nya CV och LinkedIn-profil, väljer rätt sökord och gör en plan för hur du på bästa sätt ska lyfta fram ditt värde och sticka ut på ett proffsigt sätt.
 
3. Personlig coaching - uppföljning 1 tim
I paketet ingår 
- Arbetsmaterial
- Stick ut på LinkedIn av Charlotte Hågård