snart kommer e-kursen stick ut på linkedin!

Hur bra är din LinkedIn-profil? Att ha en proffsig och intresseväckande LinkedIn-profil är en nödvändighet för att bygga ditt personliga varumärke och lyckas i din karriär och business idag. Men ändå är det så svårt att få till det. Men nu finns det hjälp för dig!

Inom kort lanserar vi e-kursen "Stick ut på LinkedIn".  Med korta och inspirerande avsnitt får du hjälp att steg för steg  bygga upp din LinkedIn-profil på ett sådant sätt att din kompetens och personlighet verkligen kommer fram. Genom kursen kommer du att lära dig att skapa ett positivt första professionellt intryck, något som är otroligt viktigt på LinkedIn. Här har du bara 11 sekunder på dig för att fånga din besökares intresse och med kursens hjälp kommer du att fixa det!  I kursen lär du dig att enkelt och tydligt tala om för  besökaren vem du är, vad du kan och vilket värde du bidrar med.

FÖRSTA TJING och RABATT FÖR UNIONENS MEDLEMMAR!
Som medlem i Unionen får du första tjing på att förbeställa kursen! I ditt medlemskap ingår redan kostnadsfri granskning av din befintliga LinkedIn-profil.  Med kursen som stöd kommer du att kunna göra alla ändringar smidigt och lätt och känna dig trygg med att din LinkedIn-profil verkligen hjälper dig att sticka ut och  nå dina mål.

specialrabatt för medlemmar

Som medlem i Unionen kommer du att ha första "tjing" på att beställa e-kursen  - med specialrabatt.

Anmäl ditt intresse direkt här!